Добре дошли на мястото където, ако не вярвате в магията, то ние ще ви накараме да повярвате. Вече нищо няма да е такова каквото изглежда, защото ще приемeтe факта, че приказките са реалност и тук въображението е без финална права.


Трофейната зала

Go down

Трофейната зала

Писане  Джейн Харис on Съб Юли 16, 2011 12:00 pm


Трофейната зала представляваше просторно помещение с висок овален таван. Изпълнението беше в смесица от необарок и готика - изцяло съобразено с естеството на помещението и с епохата, когато е било строено - всичко беше решено в цвят слонова кост, пода беше покрит с мрамор, лъснат до блясък. Огромни прозорци със стъклописи пропускаха слънчевите лъчи, които отразяваха блестящите трофеи, награди и купи, наредени върху шкафове от абаносово дърво, или застанали гордо в прозрачни витрини от стъкло. Под всеки трофей или купа имаше малка табелка, която информираше за наградата - къде е получена, от какво е получена и от кого е получена. Някои от табелките бяха започнали да избеляват от прекомерното им лъскане, както и от времето - за никого не беше тайна, че тук имаше награди, печелени още по времето, когато самия директор е бил ученик в това училище, а и предшественика му и неговия предшественик... Атмосферата я биваше - сякаш се потапяш в свят на отминали години, на отличия, на успехи и на награди - огромното количество трофеи говореше за доброто име на училището и учениците му. Освен това в по дългите коридори имаше и бъдещи трофей, като купата по куидич за настоящата година и тази на домевете, но табелките под тях все още небяха изписани.
Вратите на трофейната зала бяха отворени целодневно за посетители, които се интересуваха от историята на „Хогуортс“ - затваряха се единствено през нощта, за сигурност и за да бъдат съхранени всички награди от нечии недобронамерени мисли и планове.

_________________

Some days I'm a super bitch
Up to my old tricks but it won't last forever
Next day I'm your super girl
Out to save the world and it keeps gettin' better.
avatar
Джейн Харис
the dark princess.
the dark princess.

Име на героя : Джейн Харис
Длъжност : Директор на Хогуортс, преподавател по ЗСЧИ и Астрономия, ръководител на дом Слидерин
Брой мнения : 94
Join date : 14.07.2011

Вижте профила на потребителя http://paris-magic.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите