Добре дошли на мястото където, ако не вярвате в магията, то ние ще ви накараме да повярвате. Вече нищо няма да е такова каквото изглежда, защото ще приемeтe факта, че приказките са реалност и тук въображението е без финална права.


В момента е: Сря Дек 12, 2018 12:41 pm

Beauxbatons


 • Beauxbatons

  Теми
  Мнения
  Последно мнение
 • Пътуване


  ПътуванеОще самото пристигане в замъка бе като в приказките. Големите бляскави карети, теглени от величествени и красиви пегаси, са като магнит за всяко момиче мечтаещо да бъде принцеса. Удобствата, които предлагаше едно пътуване до Бобатон не можеше да се сравни с нищо друго. Тук момичетата се чувстваха на удобно и сигурно място, а като допълнение към приключението бе и гледката от високо на един цял свят.


  Няма нови мненияПристигане, Няма нови мненияЗаминаване
  8 Теми
  8 Мнения
  Учителската каре...
  Нед Юли 17, 2011 9:12 pm
  Наташа Делакор Вижте последното мнение
 • Бобатон


  БобатонБобатон е като в приказките. Буквално. Величествения замък, издигащ кулите си към небето, още от далече направо крещи, че вътре ще е бляскаво и по вкуса на всяко момиче. Замъкът се намира във Франция и тук скрити от човешкия поглед момичета от цял свят биват обучавани на магия и грация, която всяка една млада дама трябва да притежава.

  Няма нови мненияЮжно крило, Няма нови мненияСеверно крило
  28 Теми
  28 Мнения
  Болничното крило...
  Нед Юли 17, 2011 8:15 pm
  Наташа Делакор Вижте последното мнение
 • Доврът


  ДоврътОбширния двор, простиращ се непосредствено зад и около замъка, криеше в себе си невероятни кътчета, които си струваше да бъдат видени и посетени. Из двора на Бобатонския дворец винаги имаше кътче за отдих с китни цветя или зелена морава грижливо поддържана и дори мека. Най-вълнуващото място в двора бяха сезонните градини.
  Няма нови мненияОранжерията, Няма нови мненияСезонните градини
  16 Теми
  16 Мнения
  Забранената град...
  Нед Юли 17, 2011 3:27 pm
  Наташа Делакор Вижте последното мнение

 • Има нови мненияИма нови мнения
 • Няма нови мненияНяма нови мнения
 • Форумът е заключенФорумът е заключен