Добре дошли на мястото където, ако не вярвате в магията, то ние ще ви накараме да повярвате. Вече нищо няма да е такова каквото изглежда, защото ще приемeтe факта, че приказките са реалност и тук въображението е без финална права.


Вътрешният двор

Go down

Вътрешният двор

Писане  Джейн Харис on Съб Юли 16, 2011 7:49 pm


Вътрешният двор на Хогуортс беше едно от най-безопасните места навън. Защо? Защото беше оградено от всички страни. Тук не можеше да премине нищо или никой, без да бъде забелязано, а пазачите, отговарящи за сигурността на замъка, си вършат работата отлично.
През междучасията тук се срещат страшно много ученици, които просто си приказват и коментират случилото им се през деня. Има няколко големи дървета, които са вековни, както и един фонтан, намиращ се в края на двора. Тревата е вечнозелена и ароматът ѝ се усеща още от коридорите. През зимата цялото това пространство е покрито с пухкав, бял сняг.
Дворът беше изключително голям, с ниска зелена трева. Навсякъде имаше дървени пейки, на които учениците, ако не учеха, то значи разговаряха оживено или просто се наслаждаваха на времето и малкото им свободно време. Имаше един голям фонтан, който често беше център на вниманието, тъй като там се събираха всички птици, за да пийнат вода или да си поиграят.

РП Тема!

_________________

Some days I'm a super bitch
Up to my old tricks but it won't last forever
Next day I'm your super girl
Out to save the world and it keeps gettin' better.
avatar
Джейн Харис
the dark princess.
the dark princess.

Име на героя : Джейн Харис
Длъжност : Директор на Хогуортс, преподавател по ЗСЧИ и Астрономия, ръководител на дом Слидерин
Брой мнения : 94
Join date : 14.07.2011

Вижте профила на потребителя http://paris-magic.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите