Добре дошли на мястото където, ако не вярвате в магията, то ние ще ви накараме да повярвате. Вече нищо няма да е такова каквото изглежда, защото ще приемeтe факта, че приказките са реалност и тук въображението е без финална права.


Черното езеро

Go down

Черното езеро

Писане  Джейн Харис on Съб Юли 16, 2011 7:16 pm

Езерото на Хогуортс се намираше в двора. В непосредствена близост до него беше забранената гора, която хвърляше сенките си върху поляната наоколо. По лазурните и чисти води на езерото се носеха малки вълнички. Езерото беше любимото място на ученици и учители. Тук всеки се чувстваше спокоен и отпочинал докато наблюдаваше приказната гледка. Високите планини в далечината, както и зелената трева ноколо бяха неописуема гледка. Всичко сякаш бе една приказка. През летните дни учениците прекарваха много време покрай езерото, защото тук винаги беше прохладно и сенчесто, а и всеки се радваше да наблюдава водните обитатели. Ронякога дори учителите идваха тук за да проведат урока си за водните обитатели... Езерото се пазеше чисто от обитателите на замъка и никой не допускаше водите му да се замърсят с боклуци.

Езерото беше пълно със странни и всевъзможни същества. Най-интересни безспорно бяха езеряните.Те приличаха на хора,но имаха дълги рибешки опашки.В мъгълския свят те се наричаха русалки или сирени. Езеряните са разпространени навсякъде по света. Имаха сива кожа и дълги, буйни, тъмнозелени коси и опашки. Между пръстите им имше здрава ципа, служеща за плавник, но се движат предимно чрез опашката си. Ако един езерянин изсъхне напълно, това би означавало неговата смърт. Под водата гласовете на езеряните звучаха нормални, точно като нашите, но ивън нея, техния глас звучеше като грубо и противно стържене.

_________________

Some days I'm a super bitch
Up to my old tricks but it won't last forever
Next day I'm your super girl
Out to save the world and it keeps gettin' better.
avatar
Джейн Харис
the dark princess.
the dark princess.

Име на героя : Джейн Харис
Длъжност : Директор на Хогуортс, преподавател по ЗСЧИ и Астрономия, ръководител на дом Слидерин
Брой мнения : 94
Join date : 14.07.2011

Вижте профила на потребителя http://paris-magic.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите