Добре дошли на мястото където, ако не вярвате в магията, то ние ще ви накараме да повярвате. Вече нищо няма да е такова каквото изглежда, защото ще приемeтe факта, че приказките са реалност и тук въображението е без финална права.


Записване за преподавател

Go down

Записване за преподавател

Писане  Наташа Делакор on Нед Юли 17, 2011 9:08 pm

Важно:
По-надолу ще видите предметите, които са свободни в момента и които може да заемете. След като изберете предмет и героят ви бъде одобрен ще трябва да ми пратите примерен урок върху предмета си.
Не зависимо, че Бобатон е академия за момичета, МОЖЕ да има преподаватели от мъжки пол!
Героите се пускат в тази тема.

~~~
Линк към бланка за създаване на герой

~~~

Свободни предмети:
- Човешка история и навици.
- Проста и трудна трансформация.
- Древни езици и история.
- Наука за числата.
- Астрология.
- Лечистелство с билки.
- Магически създания и отглеждането им.
- Гимнастика.


_________________

I don't see myself as beautiful, because I can see a lot of flaws. People have really odd opinions. They tell me I'm skinny, as if that's supposed to make me happy.

avatar
Наташа Делакор
I love myself just the way I am.
I love myself just the way I am.

Име на героя : Наташа Делакор
Длъжност : Директор на Бобатон; ръководител на дом Делакор; преподавател по История на магическия свят, Заклинания и отвари, Гадаене.
Брой мнения : 62
Join date : 15.07.2011
Age : 26

Вижте профила на потребителя http://dreamcomealive.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Записване за преподавател

Писане  Наташа Делакор on Пон Юли 18, 2011 8:00 pmХората винаги са ме интересували, но никога не съм ги харесвала.

Наташа Делакор.
Името й има руски и френски произход - Наташа е името на пра-пра баба й, която е рускиня, а фамилията е на баща й, който пък е с френски корени.
Наричат я Таша на галено.
Тя е на двадесет и шест години. Доста млада за преподавател и директор на цяло училище, но й се налага да заеме поста след смъртта на майка си. Първоначално е само временно докато се избере друг, но тъй като работата й потръгва добре решава да остане на поста.
Произлиза от древен чистокръвен род, с който се гордее макар в миналото да не се е славел с чисти сделки.
Най-невзрачните и обикновени неща са най-красиви и идеални.

Наташа има изключително представителна външност. От всякъде прилича на жена със стил, взискателност и изключителна подреденост. Освен това не може да се отрече, че е красива, макар тя самата да не се приема като такава, тъй като намира много недостатъци във външния си вид.
Има кестенява дълга до кръста коса, която някак си винаги успява да направи перфектна. Гъстите букли и масури, които се спускат надолу винаги са подредени и дори след цял ден изглеждат като непокътнати. Таша обаче не обръща чак токова голямо внимание на косата си, въпреки че е доста суетна или по-скоро прилежна щом става дума за външния й вид. Това, което обича в себе си са очите - светло сини, сякаш безчувствени стъкълца, които на фона на млечно бялата кожа, плътните алени устни и чипото носле някак изглеждат дори плашещи. Имат, така наречената, котешка форма - издължени, изящни, дълбоки, като прозорец на всичко, което се случва в душата й. Усмивката е това, което привлича хората - сдържана и слънчева, някак си винаги те кара и ти да се усмихнеш. Понякога е възможно усмивката й да покаже снизходителност, друг път похвала, а често дори и разочарование.
Госпожица Делакор е висока приблизително метър и седемдесет, фигурата й е изящна и грациозна и не е тайна, че Таша й отделя голямо внимание, тъй като е много атлетичен човек. Обича да работи върху себе си, но това не я прави от жените с голяма суетност, по-скоро така си запълва времето.
Когато се движи изглежда сякаш влага много мисъл в това, прави всяка крачка прецизна и точна - никога не бърза за никъде, а някак си дори да закъснява пак стига на време. Има типично котешка походка - слага внимателно крак пред крак, бавно, умерено и грациозно.
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.

Наташа е свикнала да не показва чувствата и емоциите си, защото мисли, че това я прави слаба, а тя най-малко иска ученичките й да я виждат в такава светлина. За тях тя е онази силна жена, взискателна и изключително прецизна, която ако иска да се свърши нещо, ще го свърши сама, защото мрази да вижда как работата е свършена през пръсти. Точно поради тази причина е доста взискателна към ученичките си щом става дума за уроци и часове, но разбира се е и доста снизходителна и разбира, ако някоя има някакъв проблем. Склонна е да отлага изпитвания и тестове, но за сметка на това обича да дава на отложилите нещо по-трудно.
Таша е човек на действията - не може да седи на едно място и да бездейства, може би точно това е причината така добре да й пасен ролята на директор и преподавател в Бобатон, защото както се казва там никога не се спи. Винаги има какво да се свърши и Таша го върши перфектно и без чужда помощ и намеса. Много хора й се чудят как се справя, а тя обича да се шегува, че е "superwoman" и това е причината да е толкова ловка и веща с нещата.
Госпожица Делакор е изключителен човек, страшно мила и добродушна, сякаш е идеалната за поста на директор точно на едно училище за млади момичета. Факт е, че тя самата е завършила Бобатон под зоркия поглед на майка си, а това не я прави по-малко перфектна ученичка. Винаги гледа първо другите и след това себе си, за това никой не би и посмял да я нарече егоистка. Обича да помага и да радва околните, а понякога и само присъствието й е достатъчно. Момичетата в Бобатон я обичат не само заради това, което е, ами и защото никога не би им обърнала гръб, всяка една от тях винаги е била добре дошла в кабинета й независимо дали става въпрос за проблем с домашно или някакъв друг. Таша е изключително добър оратор и съветник.
За света може да си просто един човек, но за някой определен човек може да си целия свят.

Родът от, който произлиза Наташа, поне по бащина линия е древен и чистокръвен. От години се знае кои са Делакор и е обществена тайна, че в миналото точно хората от тази фамилия не се славят с добри и чисти дела и сделки. Това се променя с последните няколко поколения.
Кръстена на пра-пра баба си, Таша е изключително горда с руските си корени, които идват от страна на майка й Саша. Когато баща й ги напуска тя мисли да промени фамилията с моминската на майка си, но в крайна сметка не го прави.Животът е това, което се случва, докато кроим други планове.

Родена е в Париж, Франция, но може да се каже, че израства в пределите на Бобатон, заедно с майка си Жанет, която е бившия директор на академията. Още от дете Таша се слави като изключително слънчева и позитивна личност, винаги е гледала да помогне на по-големите деца в училището и много лесно се сприятелява с тях. Дори тогава се показва като едно дете пълно с енергия и готово за действия, още от тогава е страшно взискателна сама към себе си.
Прави първата си магия когато е на пет години, всичко е спонтанно и никак не я плаши, дори напротив. Всички в училището са във възторг, че магията в нея най-накрая се е родила, а Таша тогава се превръща в едно дете с много мечти и амбиции да ги постигне.
На 15 години, по време на петата си година в Бобатон, разбира, че баща й има връзка с една седмокурсничка и то от вече година и половина. В началото смята това за долна лъжа, измислена от някой, който й завижда за семейството, но в последствие когато сама подрежда фактите разбира, че всъщност това е самата истина. Момичето се разпокъсва от вътре дали да каже на майка си или да остави нещата така, но в последствие няма какво да му мисли, тъй като вижда, че дори майка й започва да се усеща, че нещо не е наред. Споделя с нея какво е научила, а след като баща й разбира, че е разкрит бяга заедно с любовницата си от Бобатон и повече никой не чува, за нито един от тях.
Жанет е съсипана, но по-скоро заради факта, че не е разбрала по-рано и е позволила нещо такова да се случи в нейното училище по време на нейното управление. Известно време жената се възстановява, а през целия този процес петнадесет годишната Таша не се отделя от нея. Това е времето, в което тя се превръща в жена - силна, борбена, готова да помогне без да покаже чувства и да се отдаде на собствената си мъка. Такава каквато е и до днес и дори е факт, че никога до сега не е тъгувала за баща си.
Наташа завършва като отличника на своя випуск и заминава за известно време в Лондон където се обучава за аврор. Когато майка й се разболява тежко, Таша се връща в училището за да бъде до нея. За нещастие след година на легло Жанет умира. Тогава Делакор е на двадесет и пет години и става най-младата директорка в историята на академията. Доста време се противи за този пост, но в последствие й става ясно, че е идеалната за него.
Колкото повече, толкова повече!

*Обича да рисува.
*Типичната сляпа романтичка е.
*Пада си по черно-белите филми, миризмата на стари книги и силното кафе.
*Обича неподправените джентълмени и доброто старомодно отваряне на врата пред дамата.
*Мрази цветята, само защото умират.
*Не може да се грижи за растения.
*Обича тишината и спокойствието.
*Най-добре я отпускат чашата червено вино, хубавия филм, качествена книга или добра компания._________________

I don't see myself as beautiful, because I can see a lot of flaws. People have really odd opinions. They tell me I'm skinny, as if that's supposed to make me happy.

avatar
Наташа Делакор
I love myself just the way I am.
I love myself just the way I am.

Име на героя : Наташа Делакор
Длъжност : Директор на Бобатон; ръководител на дом Делакор; преподавател по История на магическия свят, Заклинания и отвари, Гадаене.
Брой мнения : 62
Join date : 15.07.2011
Age : 26

Вижте профила на потребителя http://dreamcomealive.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите