Добре дошли на мястото където, ако не вярвате в магията, то ние ще ви накараме да повярвате. Вече нищо няма да е такова каквото изглежда, защото ще приемeтe факта, че приказките са реалност и тук въображението е без финална права.


Правила при писане на постове.

Go down

Правила при писане на постове.

Писане  Наташа Делакор on Нед Юли 17, 2011 4:38 pm

Основни правила при писане на РП постове и не само.

1. Задължителна е употребата на КИРИЛИЦА. Ако нямате такава, то моля използвайте кирилизатор. В крайна сметка се намираме в България, нека почитаме езика си.
2. Забранява се използването на 4 вместо "ч", 6 вместо "ш" и т.н. Постове с подобна "шикалкавица" ще бъдат изтривани без предварително предупреждение. Това важи не само за РП постовете.
3. Когато пишете се старайте да го правите правилно. Има цяла тема с правилата за правопис, направете усилие поне да я прочетете, защото нямаме намерение да се занимаваме с непрекъснато редактиране на постовете. Грешките от невнимание са простени, но другите са направо срамни.
4. В постовете си не използвайте твърде много удивителни знаци(!!!!!!!!) или въпросителни(??????????), същото важи и за многоточието. Просто е страшно дразнещо за очите да има по един милион знаци в едно мнение. От два до три за подчертаване са окей, но другите са излишни.
5. Напълно се забранява използването на емотикони в РП постовете.
6. Роулплей постовете ви трябва да са изчерпателни. Да, разбирам, че не всеки може да напише 20-30 реда и никой не ви ги иска, молим ви за най-малко 7 реда, не е чак толкова трудно. Бъдете креативни, обедена съм, че всеки от вас притежава въображение за да напише един смислен, стойностен и интересен пост. Ако не искате РП-то ви да бъде банално, може да се уговаряте по ЛС за нещо по-интересно, а с вече предварителна идея писането е доста по-лесно.
7. Не може да пишете на две места едновременно! Преди да започнете ново РП се убедете, че сте завършили старото подобаващо.
/това правило не важи при Масови РП игри./
8. Не използвайте удебеляване и накланяне едновременно! Ужасно гадно е да се четат постове с много "ефекти" по тях, едно че натоварват очите, друго че ги дразнят, трето че са излишни. Може да използвате удебеляване за пряката реч, за да се откроява или накланяне за да изразите мислите на героя си или да наблегнете на нещо, но не и по друг повод. Същото важи за малкия/едрия шрифт и цветовете, които дразнят очите или изобщо не се виждат.
9. Секс сцените са позволени, НО задължително непосредствено преди започването на интимната част сложете едно "+18", може да го напишете дори червено с голям шрифт за да се вижда. И моля без експерименти на места като учебни кабинети, градини и коридори.

Администраторите си запазват правото по всяко време да премахват, добавят и променят правилата.

_________________

I don't see myself as beautiful, because I can see a lot of flaws. People have really odd opinions. They tell me I'm skinny, as if that's supposed to make me happy.

avatar
Наташа Делакор
I love myself just the way I am.
I love myself just the way I am.

Име на героя : Наташа Делакор
Длъжност : Директор на Бобатон; ръководител на дом Делакор; преподавател по История на магическия свят, Заклинания и отвари, Гадаене.
Брой мнения : 62
Join date : 15.07.2011
Age : 26

Вижте профила на потребителя http://dreamcomealive.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите