Добре дошли на мястото където, ако не вярвате в магията, то ние ще ви накараме да повярвате. Вече нищо няма да е такова каквото изглежда, защото ще приемeтe факта, че приказките са реалност и тук въображението е без финална права.


Главният сюжет

Go down

Главният сюжет

Писане  Джейн Харис on Пет Юли 15, 2011 7:12 pm


Вече е различно
    Двайсет години след голямата битка в Хогуортс. Двайсет години, откакто Хари Потър е убил Волдемор, с което разрушава кланът на Смъртожадните. Двайсет по-добри, щастливи години, през които всички познати за нас герои вече имат деца, които може би са сред вас, учат в трите магически училища - Бобатон, Дурмщранг и Хогуортс.Вече всичко е нормално, учениците са щастливи и цари мир и тишина. Вече никой не се сеща за Тъмния лорд, животът е прекрасен, няма никакви нападения - точно така, както трябва да бъде.

До колко ще продължава?
    Не до много дълго, както проличава. През лятната ваканция, когато учениците от всички училища се наслаждавали на почивката, но в същото време с трепет очаквали септември месец, за да се видят със старите си приятели и отново да бъдат на най-любимото си място, се случило нещо, което обърнало всичко на сто и осемдесет градуса. Нападение. Нападение на Бобатон и Дурмщранг. Дурмщранг бил изгорял целия, а Бобатон - наполовина. А Хогуортс, Хогуортс останал непокътнат. Дали това поражда някакви съмнения у вас? Всички ученици от Дурмщранг се местят в английското училище, както и част от възпитаничките на Бобатон, защото половината сграда я нямало, а реставрирането не било толкова лесно. Точно заради това, дом Франсис, който бил в Северното крило, което е разрушено, се мести в Южното крило при дом Делакор. Два дома, които са пълни противоположности, на едно място. Не звучи особено добре.

    Какво ще стане оттук нататък и кой ще ви спаси този път зависи само от вас.

_________________

Some days I'm a super bitch
Up to my old tricks but it won't last forever
Next day I'm your super girl
Out to save the world and it keeps gettin' better.
avatar
Джейн Харис
the dark princess.
the dark princess.

Име на героя : Джейн Харис
Длъжност : Директор на Хогуортс, преподавател по ЗСЧИ и Астрономия, ръководител на дом Слидерин
Брой мнения : 94
Join date : 14.07.2011

Вижте профила на потребителя http://paris-magic.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите